Κουταλιανός: «Για ένα ημίχρονο φανήκαμε ανταγωνιστικοί»

Δεν ήταν μόνο για τον Παναθηναϊκό ένα καλό τεστ το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλα και για τον Κολοσσό, καθώς όπως τόνισε ο Μιχάλης Κουταλιανός οι Ρόδιοι δοκίμασαν πράγματα στο παιχνίδι τους ενόψει Ηλυσιακού.

Δεν ήταν μόνο για τον Παναθηναϊκό ένα καλό τεστ το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλα και για τον Κολοσσό, καθώς όπως τόνισε ο Μιχάλης Κουταλιανός οι Ρόδιοι δοκίμασαν πράγματα στο παιχνίδι τους ενόψει Ηλυσιακού.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Αλβέρτη και καλή συνέχεια για το υπόλοιπο σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Ήρθαμε να παίξουμε, ξέροντας τι έχουμε να αντιμετωπίσαμε. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα σ’ άμυνα κι επίθεση για το παιχνίδι στη Ρόδο το Σάββατο με τον Ηλυσιακό. Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα, δυστυχώς το καταφέραμε μόνο στο ένα ημίχρονο. Δεν έχω παράπονο απ’ τους παίκτες. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκό δε μπορείς να μείνεις στο πρώτο εικοσάλεπτο. Προετοιμαστήκαμε εν όψει Ηλυσιακού, θέλαμε να βάλουμε τον Χόπκινς, με τους Πάντιτς και Κακαρούδη το έχουμε καταφέρει σε υψηλό βαθμό, ενώ μας έλειπε άλλος ένας ψηλός, ο Νάτζφεϊ, αυτό παίζει ρόλο για εμάς. Δεν ξέρω, αν καταφέραμε να προπονήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά των  παικτών ο Γιώργος Δανάς τόνισε: « Όπως περιμέναμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, μετά χαλαρώσαμε. Πρέπει να δούμε μπροστά τον Ηλυσιακό, παιχνίδι σημαντικό για εμάς. Το σημερινό  το είδαμε σαν μία καλή προπόνηση. Από εκεί και πέρα κοιτάμε παρακάτω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.