Μπαρτζώκας: «Δύσκολα να έχουμε συνέχεια υψηλά στάνταρ απόδοσης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αιτιολόγησε τα προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Άρη (59-64), στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αιτιολόγησε τα προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Άρη (59-64), στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Έλληνα κόουτς: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι και τελικά έτσι εξελίχθηκε. Ο Άρης έχει κάποιες αρχές στο παιχνίδι του και προσπαθεί να παίζει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Εμείς όπως προσεγγίσαμε το ματς αμυντικά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε και έλλειψη ενέργειας και έτσι δώσαμε δικαίωμα στον Άρη να πετύχει 40 πόντους στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την άμυνά μας, γενικά βιαζόμασταν να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, δεν επιτεθήκαμε στα πόδια τους και αυτό ήταν λάθος.

Εμάς σε αυτά τα ματς μάς λείπει λίγο το κίνητρο. Παίξαμε το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και είχαμε έλλειψη στα γκαρντ και κυρίως είχαμε την απουσία του Σπανούλη που ξέρετε τι σημαίνει γι’ αυτή την ομάδα. Βάλαμε νέα παιδιά, τα οποία χρειάζονται χρόνο ακόμη. Έχουν γίνει πολλά με τους τραυματισμούς, Λο, Σπανούλης, Πρίντεζης. Έχει επιβαρυνθεί ο Μάντζαρης αρκετά, ο οποίος προχθές κυνηγούσε τον Ναβάρο. Οπότε είναι δύσκολο να έχουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.