Τσόχλας: «Κάνεις προπόνηση και σε κοιτάει ο Μπάνε»

Την ικανοποίηση του που θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Απόλλωνας Τσόχλας κατά την επίσημη παρουσίαση του.

Την ικανοποίηση του που θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Απόλλωνας Τσόχλας κατά την επίσημη παρουσίαση του. Ο πλέι μέικερ του δικεφάλου τόνισε πως το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και πως μόλις πήρε την πρόταση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκε καθόλου.

«Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ανυπομονούσα να έρθω. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια, οι άνθρωποί του κάνουν τα πάντα και είμαι πλήρως ικανοποιημένος που είμαι εδώ. Το κλίμα είναι μπασκετικό και εξαιρετικό» ηταν τα πρώτα λόγια του Απόλλωνα Τσόχλα…

Για το τι διαφορετικό έχει ο ΠΑΟΚ είπε: «Κάνεις προπόνηση και είναι ο Μπάνε (σ.σ. Πρέλεβιτς) στη γωνία και κοιτάει… Οι άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με τον αθλητισμό ξέρουν τι θέλει ένα παίκτης. Εδώ όλοι είναι πολύ κοντά στον παίκτη και κοντά στις σκέψεις του και τους προβληματισμούς του».

Για το τι ήξερε για τον ΠΑΟΚ: «Μιλούσα με τον Δέδα και πριν μάθω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μου άρεσε αυτό το “παρεϊστικο που έχει η ομάδα και οι υψηλοί στόχοι που έχει ο ΠΑΟΚ».

Για τους συμπαίκτες του τόνισε: “Είναι όλα εξαιρετικά παιδιά και συνεργάσιμα. Η ομάδα μέχρι στιγμής είναι σε πολύ καλό δρόμο για την συνέχεια».

Για το στιλ του μπάσκετ που παίζει ο ΠΑΟΚ: «Θα είναι πολύ πιο εύκολα εδώ. Ο Μαρκόπουλος δεν απαγορεύει κάτι και νομίζω πως ταιριάζω στο στιλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Νομίζω θα παίξουμε ένα ωραίο μπάσκετ και ελκυστικό».

Για το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν: «Πιστεύω πως αντεπεξήλθαμε εξαιρετικά απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς. Είμαστε σε καλό δρόμο και παραλίγο να νικήσουμε».

Για το στιλ παιχνιδιού του: «Μέσα στο γήπεδο, μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα. Ο προπονητής μιλάει με εμένα κυρίως και εγώ προσπαθώ να κάνω ό,τι μου λέει. Αν είναι να εκτελέσεις, θα εκτελέσεις. Αν είναι να παίξεις άμυνα, θα παίξεις άμυνα».
  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.