Elite League: Το τελευταίο εισιτήριο των play off

Με την τελευταία αναμέτρηση των play in ανάμεσα στη Δόξα Λευκάδας και τον Παπάγου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Elite League το Σάββατο (16:00).

Οι δυο ομάδες θέλουν μόνο τη νίκη, για να πάρουν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off και να αντιμετωπίσουν σε αυτά τον Πανιώνιο με μειονέκτημα έδρας. Οι δυο ομάδες είχαν από μια νίκη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, 83-72 στη Λευκάδα και 70-67 στου Παπάγου. Οι γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί 74-49 από τον Ερμή Σχηματαρίου στο ματς της περασμένης Τετάρτης και έχουν δεύτερη ευκαιρία για να βρεθούν στα play off. Από την άλλη πλευρά, ο Παπάγου είχε επικρατήσει 96-67 της Μυκόνου και πλέον θέλει να κάνει το 2Χ2 για να βρεθεί στο δρόμο των Νεοσμυρνιωτών.

Ο Γιάννης Σαχαπτζίδης της Δόξας Λευκάδας δήλωσε: «Αν και είναι μικρό το διάστημα μεταξύ των δύο αγώνων, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεχάσουμε το κακό μας πρώτο δεκάλεπτο στο προηγούμενο ματς. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση και τους τραυματισμούς. Απέναντι στην ομάδα του Παπάγου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και μαζί με τον κόσμο μας θέλουμε να κερδίσουμε το πολυπόθητο τελευταίο εισιτήριο των playoffs»

Από την πλευρά του, ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης του Παπάγου τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την πορεία μας όλη τη χρονιά και την επίτευξη του στόχου που θέσαμε από την αρχή. Παίζουμε ένα ματς στη Λευκάδα για να μπούμε στα play offs και να κάνουμε το βήμα παραπάνω και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για αυτό».

Αναλυτικά:

Play In 13/4

ΔΑΚ Λευκάδας 16.00 Δόξα Λευκάδας-Παπάγου Μαρινάκης-Λόρτος-Γερακίνης (Καρδήμας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.