Ρόσι: “Περίπλοκος ο κορωνοϊός, είχα συμπτώματα μόνο δύο μέρες”

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, αποκάλυψε πως το τεστ που υποβλήθηκε χθες (3/11) βγήκε ξανά θετικό, όμως δεν χάνει την πίστη του.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, αποκάλυψε πως το τεστ που υποβλήθηκε χθες (3/11) βγήκε ξανά θετικό, όμως δεν χάνει την πίστη του.

Ο Ιταλός αναβάτης εξήγησε πως όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται σε καραντίνα, είχε συμπτώματα μόνο δύο ημέρες και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να επιστρέψει στη δράση.

“Ο ιός είναι πολύ περίπλοκος. Είχα συμπτώματα για δύο ημέρες, δεν ένιωθα καλά. Μετά όμως επέστρεψα στα φυσιολογικά μου, ήμουν εντελώς καλά και στο 100% της φόρμας μου. Μπήκα σε κατ΄ οίκον περιορισμό οικειοθελώς, έμεινα σπίτι σε όλη τη διάρκεια και ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Είναι μια δύσκολη και στενάχωρη κατάσταση. Δυστυχώς την Τρίτη, 3 Νοέμβρη έκανα ξανά τεστ και βγήκε ξανά θετικό. 

Όπως όλα τα προηγούμενα. Έχω ακόμη μερικές ευκαιρίες όμως, για να λάβω συμμετοχή στο Grand Prix στη Βαλένθια. Θέλω πολύ να επιστρέψω. Είμαι στενοχωρημένος γιατί αισθάνομαι πολύ καλά και δεν μπορώ να περιμένω να ανέβω ξανά στη μοτοσικλέτα μου. Να ενωθώ πάλι με την ομάδα μου. Ειλικρινά ελπίζω το επόμενο PCR τεστ μου να είναι αρνητικό. Ήδη έχω χάσει δύο αγώνες.“, ανέφερε ο Βαλεντίνο Ρόσι.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.