Ακάθεκτος ο Γουέμπερ

Ο πιλότος της Red Bull σημείωσε για ακόμα μια φορά τον ταχύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, στο γκραν πρι της Μαλαισίας.

Ο πιλότος της Red Bull σημείωσε για ακόμα μια φορά τον ταχύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, στο γκραν πρι της Μαλαισίας.

Ο Αυστραλός αποδείχτηκε ταχύτερος όλων και στα δύο σκέλη στο Σιρκουί της Σεπάνγκ, αφήνοντας πίσω του την σχετικά απογοητευτική του εμφάνιση από τον πρώτο αγώνα της σεζόν, στην Αυστραλία.

Το πρωί αποδείχτηκε ταχύτερος όλων και ίδιο το απόγευμα, με 49 βαθμούς κελσίου στην πίστα, έφερε και πάλι τον καλύτερο χρόνο, με 1 λεπτό, 36 δευτερόλεπτα και 876 χιλιοστά, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Ακολούθησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 Τζένσον Μπάτον, που είχε κερδίσει κιόλας τότε σε αυτή την πίστα, έχοντας διαφορά 5 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον Γουέμπερ.

Το τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον, που είχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο το ίδιο πρωί, και διαφορά 129 χιλιοστών από τον Αυστραλό της Red Bull.

Πολύ πίσω έμειναν οι Ferrari αφού κανείς από τους Μάσα (6ος) και Αλόνσο (10ος) δεν φάνηκαν ανταγωνιστικοί, θυμίζοντας αρκετά την εικόνα που παρουσίαζαν στον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Αυστραλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.