Καμία ανησυχία για τον Φέτελ

Ούτε ο καιρός της Μαλαισίας δεν φαίνεται να επηρεάζει τον Σεμπαστιάν Φέτελ για τον δεύτερο αγώνα στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1, που θα γίνει στην πίστα Σεπάνγκ.

Ούτε ο καιρός της Μαλαισίας δεν φαίνεται να επηρεάζει τον Σεμπαστιάν Φέτελ για τον δεύτερο αγώνα στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1, που θα γίνει στην πίστα Σεπάνγκ.

Πιο συγκεκριμένα οι αναφορές του Φέτελ έχουν να κάνουν με την θερμοκρασία που θα επικρατούν στην πίστα, με βάση τις γόμες για τα ελαστικά που θα χρησιμοποιήσουν.

Στην Αυστραλία τα δύο μονοθέσια της Red Bull δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και έφεραν γρήγορα τα ελαστικά στην κατάλληλη θερμοκρασία, σε αντίθεση με την Ferrari, που δίνει κλασσικά θα λέγαμε μεγάλη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα, που δεν ήταν σε θέση να κάνει το ίδιο. 

Είναι πολύ πιθανό στην πίστα της Σεπάνγκ να μην φερθούν οι δύο Red Bull με “τρυφερότητα” στα ελαστικά τους, αλλά σύμφωνα με τον περσινό παγκόσμιο πρωταθλητή αυτό μπορεί να μετριαστεί με πιο συχνά πιτ στοπ, αφού η Pirelli έχει πει ότι κάθε αυτοκίνητο μπορεί να κάνει ακόμα και τέσσερα σε κάθε αγώνα. 

“Δεν ανησυχούμε, είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα, με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις από τα ελαστικά και τα μονοθέσια. Στην Αυστραλία δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα με τα ελαστικά, γιατί ξέραμε ακριβώς τι έπρεπε να κάνουμε. Όμως εδώ με βάση την πίστα και τον καιρό θα πρέπει να βρούμε ποια είναι η καλύτερη τακτική, κάτι που έχουμε σκοπό να συζητήσουμε την Πέμπτη”, είπε χαρακτηριστικά ο Φέτελ στην ιστοσελίδα της autosport.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.