Νίκησε ο Λορένθο στο σπίτι του

Ο Χόρχε Λορένθο κατόρθωσε να διπλασιάσει τις νίκες στην Χερέθ, δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Χόρχε Λορένθο κατόρθωσε να διπλασιάσει τις νίκες στην Χερέθ, δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha, που είχε την δεύτερη θέση πίσω από τον Στόνερ στον εναρκτήριο αγώνα στο Κατάρ, αποδείχτηκε ταχύτερος όλων στον δεύτερο αγώνα, που διεξήχθη στην γλιστερή και βρεγμένη άσφαλτο της Χερέθ, αφήνοντας 19 δευτερόλεπτα και 339 χιλιοστά πίσω του και στην δεύτερη θέση τον Ντάνι Πεντρόσα.

Ο Αμερικανός της Ντουκάτι, Νίκι Χάιντεν συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου, έχοντας 29,085 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Λορένθο.

Όσο για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Βαλεντίνο Ρόσι, ο “γιατρός” ξεκίνησε από την 12η θέση στη σχάρα εκκίνησης και έφτασε μέχρι την 3η θέση όταν είκοσι στροφές πριν το τέλος προσπάθησε να περάσει και τον Κέισι Στόνερ. Οι δύο αναβάτες τελικά συγκρούστηκαν, σταματώντας στην αμμοπαγίδα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ο Ρόσι κατάφερε τελικά να ανέβει και πάλι στη Ducati του και να τερματίσει στην 5η θέση, ενώ ο Στόνερ εκνευρισμένος ανέφερε ότι οι άνθρωποι της διοργάνωσης δεν έκαναν ότι έπρεπε για να τον βοηθήσουν να επανέλθει στον αγώνα και υποχρεώθηκε σε εγκατάλειψη.

Έτσι ο Ισπανός της Yamaha έφτασε στην δεύτερη νίκη του στην συγκεκριμένη πίστα, αναφέροντας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα:

“Ήταν δύσκολος αγώνας αλλά τελικά κατάφεραν να κερδίσω στην βρεγμένη πίστα, ακόμα κι αν δεν είχα παρόμοια εμπειρία εδώ. Νομίζω ότι είχαμε την τύχη με το μέρος μας σήμερα, γιατί αν δεν έπεφτε ο Βαλεντίνο και ο Κέισι, ίσως να μην είχα κερδίσει εγώ. Όμως αυτά συμβαίνουν στους αγώνες”.

Ο Λορένθο μετά τους δύο πρώτους αγώνες προηγείται στην βαθμολογία με 45 βαθμούς. Ο Πεντρόσα ακολουθεί στην δεύτερη με 36 και τρίτος ο Κέισι Στόνερ με 25.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.