Εκλστόουν: «Σύντομα η απόφαση για Μπαχρέιν»

Ο Μπέρνι Εκλστόουν εξέφρασε, σε συνέντευξή του, την άποψη ότι η απόφαση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντος γκραν πρι του Μπαχρέιν θα πρέπει να ληφθεί πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο Μπέρνι Εκλστόουν εξέφρασε, σε συνέντευξή του, την άποψη ότι η απόφαση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντος γκραν πρι του Μπαχρέιν θα πρέπει να ληφθεί πριν την έναρξη της σεζόν. Ο εμπορικός διευθυντής της Φόρμουλα Ένα δήλωσε ότι μίλησε με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ζαν Τοντ, για το «φιξάρισμα» μιας καινούριας ημερομηνίας για τον αγώνα, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου, αλλά αναβλήθηκε, λόγω της πολιτικής αναταραχής στο Μπαχρέιν. Ο Εκλστόουν δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Φόρμουλα Ένα ότι συμφώνησαν με τον Τοντ η απόφαση για το συγκεκριμένο γκραν πρι να ληφθεί πριν από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

Μία πρόταση είναι το γκραν πρι του Μπαχρέιν, με το οποίο θα άνοιγε η «αυλαία» της σεζόν, να διεξαχθεί τον Αύγουστο, με αποτέλεσμα να μικρύνει η καλοκαιρινή διακοπή της Φόρμουλα Ένα. «Δεν χρειαζόμαστε έναν άλλο αγώνα οπουδήποτε στην Ευρώπη ή σε κάποιο άλλο μέρος. Χρειαζόμαστε έναν αγώνα στο Μπαχρέιν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Εκλστόουν και συμπλήρωσε: «Εάν ο πρίγκιπας (σ.σ. Σαλμάν μπιν Χαμάντ Αλ-Χαλιφά) είναι της άποψης ότι η χώρα του μπορεί να διοργανώσει ένα γκραν πρι, θα επιστρέψουμε στο Μπαχρέιν. Νομίζω ότι οι ομάδες είναι αρκετά λογικές ακόμη και να αγωνιστούν στο Μπαχρέιν στην καλοκαιρινή διακοπή και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, επειδή αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να στηρίξουμε τη χώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.