Ενώνει την Ιταλία η F150

Η Ferrari θέλοντας να γιορτάσει τα 150 χρόνια από την ενοποίηση της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι το όνομα του μονοθεσίου του 2011 θα έχει την ονομασία F150.

Η Ferrari θέλοντας να γιορτάσει τα 150 χρόνια από την ενοποίηση της Ιταλίας ανακοίνωσε ότι το όνομα του μονοθεσίου του 2011 θα έχει την ονομασία F150.

Τα “αποκαλυπτήρια” του αυτοκινήτου, το οποίο θα οδηγήσουν στους αγώνες της Φόρμουλα Ένα οι Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα, θα γίνουν την Παρασκευή στο εργοστάσιο της “σκουντερία” στο Μαρανέλο, πριν από τις πρώτες δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν, που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στη Βαλένθια.

“Η Φεράρι είναι μία έκφραση ιταλικής αρίστευσης, ταλέντου και δημιουργικότητας» δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Λούκα ντι Μοντετζέμολο, στην ιστοσελίδα της Φεράρι και συνέχισε: «Όλοι οι άνδρες και όλες οι γυναίκες που έβαλαν τόση πολλή προσπάθεια και πάθος στη δουλειά τους στο Μαρανέλο, μοιράζονται την υπερηφάνεια και την ευθύνη της εκπροσώπησης της χώρας μας στον κόσμο και σε αυτό το πνεύμα επιλέξαμε να αφιερώσουμε αυτό το μονοθέσιο σε ένα γεγονός, το οποίο είναι τόσο σημαντικό για το σύνολο της Ιταλίας”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Φεράρι, ο Πρόεδρος της Ιταλίας, Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο, “εξέφρασε την εκτίμησή του για την πρωτοβουλία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.