Βασίζονται στα ελαστικά

Σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις της Φεράρι αναμένεται να παίξει η αλλαγή του προμηθευτή ελαστικών στο ερχόμενο πρωτάθλημα Φόρμουλα 1, συμφωνα με τον Ντομενικάλι.

Σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις της Φεράρι αναμένεται να παίξει η αλλαγή του προμηθευτή ελαστικών στο ερχόμενο πρωτάθλημα Φόρμουλα 1, συμφωνα με τον Ντομενικάλι.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους από το χειμερινό καταφύγιο Ντολομίτες της “σκουντερία” στις Άλπεις, όπου φιλοξενείται το 21ο Wrooom, με “πιλότους” τόσο της Φεράρι, όσο και της Ντουκάτι να διασκεδάζουν σε χειμερινές δραστηριότητες, το “αφεντικό”» των “κόκκινων” αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα.

Μεταξύ άλλων ο Ιταλός αποκάλυψε πως δεν έχουν γίνει ακόμη δοκιμές με τα βρόχινα ελαστικά, ενώ αναφέρθηκε και στις κατατακτήριες δοκιμές, εκφράζοντας την άποψη πως δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακές όσο αυτές της περασμένης σεζόν.

“Στα πίσω ελαστικά υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Στο μεταξύ, λόγω της πίεσης χρόνου δεν έχουν γίνει δοκιμές με τα βρόχινα λάστιχα. Χρειάζεται να ευχαριστήσουμε την Πιρέλι, γιατί χωρίς αυτή θα τρέχαμε με τις… ζάντες” είπε αρχικά ο Ντομενικάλι, μιλώντας για την αλλαγή του προμηθευτή ελαστικών και συνέχισε αναφερόμενος στις κατατακτήριες δοκιμές της ερχόμενης χρονιάς:

“Αυτή τη σεζόν οι κατατακτήριες δεν θα είναι τόσο σημαντικές, όσο της περασμένης χρονιάς. Πέρυσι, ήταν πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικά, αλλά δεν υπήρχαν προσπεράσματα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.