Σπουδαία νίκη του Αλ Ατίγια

Ο οδηγός από το Κατάρ με μια καταπληκτική εμφάνιση στην 7η ειδική διαδρομή πλησίασε τον Κάρλος Σάινθ στη γενική κατάταξη.

Ο οδηγός από το Κατάρ με μια καταπληκτική εμφάνιση στην 7η ειδική διαδρομή πλησίασε τον Κάρλος Σάινθ στη γενική κατάταξη.

Πλέον, οι δύο οδηγοί της Volkswagen έχουν μια διαφορά 82 δευτερολέπτων αφού ο Αλ Ατίγια αποδείχτηκε 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος από τον Ισπανό, στην διαδρομή των 208 χιλιομέτρων, από την Αρίκα στο Αντοφαγκάστα.

Τρίτος στη διαδρομή ήταν ακόμα ένας οδηγός της Volkswagen ο Ζινιέ Ντε Βιγιέ, ωστόσο ο Στεφάν Πετερανσέλ της BMW παρέμεινε στην τρίτη θέση της γενικής.

Δίτροχα

Το τοπικό φαβορί, ο Φραντσίσκο Λόπες Κοντάρδο ήταν γρηγορότερος στην 7η ειδική διαδρομή, περνώντας τον Σιρίλ Ντεσπρέ.

Η διαφορά μάλιστα του Χιλιανού, που αγωνιζόταν στα δικά του εδάφη, από τον Γάλλο που ήταν δεύτερος έφτασε τα 2 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα, ενώ από τον τρίτο, Μάρκ Κομά έφτασε τα 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα. 

Ο Κομά παρέμεινε στην πρώτη θέση, αλλά η διαφορά μειώθηκε στα 7 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα από τον δεύτερο Ντεσπρέ. Όσο για τον Λόπες Κοντάρδο, αν και είναι τρίτος, η διαφορά είναι μεγαλύτερη από 18 λεπτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!