Παραίτηση Ντομινικάλι;

Ο υπεύθυνος της Φεράρι, Στέφανο Ντομινικάλι, θεωρεί ότι πρέπει να παραιτηθεί, μετά το λάθος τακτικής που έκανε η ομάδα του στον τελευταίο αγώνα της περσινής σεζόν.

Ο υπεύθυνος της Φεράρι, Στέφανο Ντομινικάλι, θεωρεί ότι πρέπει να παραιτηθεί, μετά το λάθος τακτικής που έκανε η ομάδα του στον τελευταίο αγώνα της περσινής σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να χαρακτηριστεί και η σημαντικότερη στιγμή της περσινής περιόδου, αφού ο Φερνάντο Αλόνσο έχασε τον τίτλο, τερματίζοντας στην 7η θέση στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, ενώ ο Σεμπαστιάν Φέτελ με τη νίκη ανέβηκε και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

“Πιστεύω ότι είναι σωστό να φύγω και όχι να κάτσω, αφού θεωρώ ότι αυτή είναι η πιο φυσιολογική αντίδραση, που δείχνει και υπευθυνότητα. Λογικό είναι αφού δεν θα βρίσκομαι μόνιμα σε αυτή την θέση και είναι λάθος η ανανέωση του συμβολαίου μου”  είπε ο Ντομινικάλι στην ιταλική La Repubblica.

Όσο για την εταιρία, αυτή ήδη έχει περάσει με επιτυχία τα τεστ ασφαλείας στο νέο σασί του ιταλικού μονοθεσίου και αναμένει την εξέλιξη ενός αυτοκινήτου, που πιστεύει ότι την περσινή σεζόν ήταν πιο αργό από αυτό της Ρέντ Μπουλ.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.