Στο πλευρό του Βασίλη Ορφανού

Ο Βασίλης Ορφανός για ακόμα μια φορά θα δώσει το παρόν στο Ράλι Ντακάρ που θα ξεκινήσει την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Γενάρη.

Ο Βασίλης Ορφανός για ακόμα μια φορά θα δώσει το παρόν στο Ράλι Ντακάρ που θα ξεκινήσει την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Γενάρη.

Το παρών στο ράλι θα δώσει και η Ιντραλοτ, υποστηρίζοντας τον Έλληνα πρωταθλητή.

Σχετικά με τη συμμέτοχή του στο Rally Dakar, ο Βασίλης Ορφανός, δήλωσε:

“Αυτή είναι η 5η συμμέτοχή μου στο Rally Dakar, αλλά αισθάνομαι την ίδια αγωνία και τον ίδιο ενθουσιασμό, σαν να ήταν η πρώτη συμμέτοχή μου. Ο όμιλος Intralot είναι ένας από τους πολύτιμους χορηγούς μου, που θα με υποστηρίξουν, σε αυτή τη δύσκολη, αλλά γεμάτη προκλήσεις, περιπέτεια. Το μότο μου είναι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αρκεί να το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Intralot Latin America Managing Director, δήλωσε:

“Η Ιντραλότ στηρίζει τον Έλληνα πρωταθλητή, Βασίλη Ορφανό, σε αυτό το μοναδικό γεγονός για τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Λατινική Αμερική, όπου θα διεξαχθεί το Ράλι Ντακάρ, είναι μία αγορά γεμάτη προκλήσεις και μεγάλες προοπτικές και αποτέλεσε έναν από τους πρώτους προορισμούς επέκτασης των δραστηριοτήτων της Ιντραλότ. Η “φιλοσοφία του νικητή” του Βασίλη ταιριάζει με τη φιλοσοφία της εταιρίας και αυτός είναι ο βασικός λόγος που αποφασίσαμε να τον υποστηρίξουμε. Εξάλλου, η φιλοσοφία αυτή δεν διέπει μόνο τον αθλητισμό, αλλά και τις επιχειρήσεις και η Ιντραλότ έχει αποδείξει ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή της να επιτυγχάνει υψηλούς στόχους αποτελούν τις ανεκτίμητες αρετές, που την κατέστησαν ηγέτιδα δύναμη στη Λατινική Αμερική και παγκοσμίως. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Βασίλη και ανυπομονούμε να τον δούμε στο Μπουένος Άιρες, με τη σημαία του νικητή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.