Επανέρχεται ο Πεντρόσα

Ο αναβάτης της Χόντα, που ήταν δεύτερος στην βαθμολογία του MotoGP φέτος, παρά την απουσία του σε τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ανέβει και πάλι στη σέλα της Ρεπσόλ Χόντα.

Ο Πεντρόσα είχε πέσει στην πίστα της Ιαπωνίας όταν κόλλησε το γκάζι της μηχανής του με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στην αριστερή κλείδα και να απουσιάσει από τους τρεις επόμενους αγώνες. Στα δύο τελευταία γκραν πρι ήθελε να αγωνιστεί, αλλά ένοιωθε ένα μούδιασμα στο επίμαχο σημείο και αδυναμία στους μύες της περιοχής.

Οι ύποπτοι πόνοι άφησαν υπόνοιες ότι μπορεί να χρειαστεί και δεύτερο χειρουργείο, αλλά οι γιατροί αποφάσισαν να του δώσουν το ελεύθερο να ξεκινήσει τις δοκιμές πάνω στην Χόντα του 2011, ώστε να είναι έτοιμος στο πρώτο επίσημο τεστ που θα γίνει τις πρώτες ημέρες του Φλεβάρη.

Έτσι, ο 25χρονος Ισπανός δείχνει έτοιμος να αφιερώσει τον επόμενο μήνα στις προετοιμασία του για την νέα περίοδο, αυξάνοντας την φυσική του κατάσταση ώστε να σημειώσει κάποιους καλούς χρόνους στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας, στο πρώτο επίσημο τεστ που θα γίνει από την 1 έως 3 Φεβρουαρίου 2011.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.