Κομπαγιάσι: «Καλύτεροι από πέρυσι»

Πεπεισμένος πως η Sauber θα έχει καλύτερη εμφάνιση στο Μονακό, εμφανίστηκε ο Καμούι Κομπαγιάσι.

Πεπεισμένος πως η Sauber θα έχει καλύτερη εμφάνιση στο Grand Prix του Μονακό, εμφανίστηκε ο Καμούι Κομπαγιάσι. Ο Ιάπωνας πιλότος τόνισε πως θα θέλει να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί στον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ τόνισε πως όλοι οι πιλότοι μπορούν να ονειρεύονται εφέτος τη νίκη.

Αρχικά, ο Κομπαγιάσι τόνισε: «Νομίζω ότι το μονοθέσιό μας στο Μονακό θα είναι καλύτερο απ’ ότι ήταν πέρυσι διότι έχει βελτιωθεί στις αργές στροφές. Το 2011 τερμάτισα 5ος οπότε ο στόχος φέτος είναι να τερματίσω ψηλότερα. Παρόλα αυτά ακόμα και το καλύτερο μονοθέσιο να έχει στο Μονακό στο τέλος όλα εξαρτώνται από τον οδηγό ο οποίος θα βρει τα επιπλέον δέκατα του δευτερολέπτου».

Στην συνέχεια, ο Κομπαγιάσι τόνισε: «Έχουμε δει μέχρι στιγμής 5 διαφορετικούς νικητές σε 5 αγώνες οπότε μπορείς να πεις ότι φέτος όλα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό μονοθέσιο και καλές πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις αν θες να επιτύχεις είναι να κάνεις και το παραμικρό σωστά όλο το 3ήμερο. Αυτό στοχεύω να κάνω. Νομίζω ότι συνολικά έχουμε βελτιωθεί στους τομείς που θέλαμε. Το μονοθέσιο έχει καλύτερη ισορροπία στις στροφές τώρα. Όσον αφορά την σταθερότητα μπορώ να πω ότι είναι περίπου η ίδια αλλά η σταθερότητα εξαρτάται πολύ από τις συνθήκες που βρίσκουμε στις πίστες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.