Σένα: «Μαθαίνω πολλά στη Williams»

Με σχολείο παρομοίασε τη Williams ο Μπρούνο Σένα, τονίζοντας πως μαθαίνει πολλά στη νέα του ομάδα.

Με σχολείο παρομοίασε τη Williams ο Μπρούνο Σένα, τονίζοντας πως μαθαίνει πολλά στη νέα του ομάδα. Ο Βραζιλιάνος πιλότος τόνισε πως ωριμάζει στη βρετανική ομάδα και δεν παρέλειψε να τονίσει πως γνωρίζει τα μονοθέσια καλύτερα από την περσινή σεζόν.

Αρχικά, ο Σένα τόνισε στο «Autosport»: «Η πίεση στη Williams είναι διαφορετική, γνωρίζω ότι πρέπει να αποδώσω, γνωρίζω επίσης ότι πρέπει να κινούμε σε υψηλά στάνταρ αλλά αυτή η ομάδα μου έχει δώσει μια σημαντική ευκαιρία να βελτιωθώ και να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα. Βελτιωνόμαστε παράλληλα και η ευκαιρία που μου έχουν δώσει είναι σπουδαία και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω στην βελτίωση του μονοθεσίου».

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε την δομή πριν ξεκινήσει η χρονιά, οπότε έχω καλύτερη ιδέα για το τι μπορεί να κάνει το μονοθέσιο. Επίσης γνωρίζω τα μονοθέσια πολύ καλύτερα από πέρυσι. Ορισμένες φορές είναι εύκολο να πιέσω στις κατατακτήριες και να μπω στη 10άδα, ορισμένες πάλι όχι αλλά είναι πιθανό. Αλλά στους αγώνες έχουμε πάρει μερικές κακές αποφάσεις με αποτέλεσμα ο ρυθμός μας να μην είναι πολύ καλός. Όπως και να έχει βρίσκομαι στη μάχη για το αγωνιστικό κάθισμα της επόμενης χρονιάς. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για του χρόνου, οπότε είναι σημαντικό να συνεχίσω να πιέζω. Βρισκόμαστε μόλις στους πρώτους αγώνες της χρονιάς αλλά έχω βαθμολογηθεί στους 2 από τους 3 και ίσως να μπορούσα να βαθμολογηθώ και στον πρώτο. Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να πιέζω και να συνεχίσω να βαθμολογούμε. Μπορώ επίσης να βελτιωθώ στις κατατακτήριες αλλά το σημαντικότερο είναι στον αγώνα, εκεί μετράει τελικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.