Ευχαριστημένοι οι πιλότοι στη Χερέθ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των πιλότων, μετά τις πρώτες επίσημες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των πιλότων, μετά τις πρώτες επίσημες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ. Οι Κίμι Ραϊκόνεν, Μαρκ Γουέμπερ και Μίκαελ Σουμάχερ τόνισαν πως δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι εν όψει της νέας χρονιάς.

Αρχικά, ο Ραϊκόνεν τόνισε: «Η αίσθηση ήταν πολύ καλή και όσον αφορά στο χειρισμό ήταν εύκολο. Σχετικά με την αίσθηση που αποκόμισα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχουν, ωστόσο τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε, στο παρελθόν είχα πολύ χειρότερες εντυπώσεις από μονοθέσια που οδηγούσα για πρώτη φορά. Είμαι αισιόδοξος».

Από την πλευρά του, ο Γουέμπερ τόνισε: «Νιώθω πολύ καλά στο μονοθέσιο, συμπεριφέρεται όπως σχεδόν περιμέναμε, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Προφανώς, είναι πολύ νωρίς, με την έννοια ότι δεν έχουμε διανύσει πολλά χιλιόμετρα ακόμη».

Τέλος, ο Σουμάχερ τόνισε για τα ελαστικά που χρησιμοποίησε: «Ύστερα από μία διακοπή, είναι εκπληκτικό να επιστρέφεις ξανά στην πίστα. Ο κύριος στόχος μας είναι να πάρουμε μία πρώτη εικόνα από τα ελαστικά και να καταλάβουμε πως συμπεριφέρονται. Φαίνεται πως έχουν κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλους στην Pirelli για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν κατά τη διάρκεια του χειμώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.