Χωρίς ομάδα έμεινε ο Σούτιλ

Σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται πλέον ο Άντριαν Σούτιλ.

Σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του βρίσκεται πλέον ο Άντριαν Σούτιλ. Ο Γερμανός πιλότος αποχώρησε από την Force India και θα περιμένει τις επόμενες εβδομάδες θα περιμένει κάποια πρόταση από άλλη ομάδα της F1.

O Σούτιλ δε θέλησε να περιμένει τις οριστικές αποφάσεις του Βιτζάι Μαλάια, σχετικά με το δίδυμο των πιλότων που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο ισχυρός άνδρας της Force India είχε υποσχεθεί να ανακοινώσει σύντομα την οριστική του απόφαση, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Χαρακτηριστικά, ο Σούτιλ δήλωσε: «Έτσι είναι η ζωή στη Formula 1 και θα πρέπει να το δεχθείς. Δεν δείχνει όμως τόσο άσχημα για το 2012. Θα δούμε τί θα γίνει. Για να είμαι ειλικρινής, είχα περίφημη επίδοση στους τελευταίους μου δέκα αγώνες. Σίγουρα αυτά τα αποτελέσματα, διευκολύνουν εμένα και τον μάνατζερ μου να ξεκαθαρίσουμε το μέλλον».

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε περισσότερες από μια επιλογές και προσπαθούμε να συνθέσουμε το καλύτερο πακέτο για την επόμενη χρονιά. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια απόφαση μέσα τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Κίμι Ραϊκόνεν στις πίστες της F1: «Ανέκαθεν έλεγα ότι ήμουν χαρούμενος αν είχα τον καλύτερο teammate που θα μπορούσα να έχω, καθώς αυτή είναι η μόνη ευκαιρία να δείξεις πόσο καλός είσαι. Και ο Κίμι θα ήταν σημαντικός και πολύ δυνατός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.