Πετρόφ: «Του χρόνου καλύτερος»

Να παραμείνει στη Renault επιθυμεί ο Βιτάλι Πετρόφ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Να παραμείνει στη Renault επιθυμεί ο Βιτάλι Πετρόφ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρώσος πιλότος τόνισε πως θα αποφασίσει έως τις 10 Δεκεμβρίου για το μέλλον του, όμως την ίδια στιγμή ανάλογη απόφαση αναμένεται και από την πλευρά της ομάδας του. Η πρόσφατη συμφωνία με τον Κίμι Ραϊκόνεν φαίνεται να οδηγεί τον Πετρόφ στο διαζύγιο με την ομάδα του.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος και διατεθειμένος να παραμείνει στη Renault και τη νέα σεζόν: «Νομίζω ότι η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια, άλλαξε πολλά με το προσωπικό και τους πιλότους και δεν θέλουν να είναι σίγουροι, ότι μπορούν να το κάνουμε μαζί. Ξέρω πως φέτος δεν ήταν μία καλή χρονιά και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό. Ακόμη είμαι μικρός, αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος χρόνος στην F1, έτσι τώρα έχω μάθει πολλά, ώστε την τρίτη χρονιά να είμαι πολύ καλύτερος».

Και συμπλήρωσε: «Το 2010 έκανα λάθη που δεν έκανα το 2011, όποτε έχω βελτιωθεί. Μπορώ να το κάνω. Σίγουρα θα γίνονται κάποια λάθη, η Φόρμουλα 1, δεν είναι το ευκολότερο σπορ. Αλλά φανταστείτε τι θα μπορώ να κάνω το 2012; Θα κάνω πάλι ένα βήμα μπροστά και μαζί με τον Κίμι και την ομάδα θα περάσουμε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.