Χωρίς Κούμπιτσα η Ρενό

Χωρίς τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα πορευτεί την νέα σεζόν η Ρενό σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Φόρμουλα Ένα.

Χωρίς τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα πορευτεί την νέα σεζόν η Ρενό σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Φόρμουλα Ένα. Ο Πολωνός οδηγός ενημέρωσε την Τετάρτη τους διοικούντες ότι έχει αρχίσει εντατικό πρόγραμμα προπόνησης και μπορεί να περπατάει άνετα και να κινεί το χέρι και τον αγκώνα του, όμως τόνισε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο, προκειμένου να επιστρέψει στο 100%.

Ο πιλότος της Ρενό ο οποίος έχασε ολόκληρη την τρέχουσα σεζόν εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος που είχε σε έναν αγώνα ράλι στην Ιταλία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μολονότι δουλεύω πολύ, πολύ σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες, έφτασα στο συμπέρασμα ότι δεν είμαι ακόμη σίγουρος πως θα είμαι έτοιμος για τη σεζόν του 2012».

Από κει και πέρα η ανακοίνωση της Ρενό αναφέρει: «Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα ενημέρωσε σήμερα την Lotus Renault GP πως, μολονότι έχει αρχίσει ένα εντατικό προπονητικό πρόγραμμα, είναι ακόμη υπερβολικά νωρίς γι’ αυτόν να δεσμευθεί ότι θα οδηγήσει στο πρωτάθλημα του 2012. Η πρόοδος του Ρόμπερτ παραμένει εντυπωσιακή -τώρα μπορεί να περπατάει ελεύθερα και να κινεί το χέρι και τον αγκώνα του-, αλλά αισθάνεται ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα. Η Lotus Renault GP συνεχίζει να δεσμεύεται ότι θα βοηθήσει τον Ρόμπερτ όσο το δυνατόν περισσότερο στην διαδικασία της αποκατάστασής του. Ένα μονοθέσιο δοκιμών είναι έτοιμο και τον περιμένει και ένα αφοσιωμένο επιτελείο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Φυσικά, ο Ρόμπερτ θα παραμείνει μέλος της οικογένειας της LRGP το 2012 και ήδη, μέσω των εκπροσώπων του, συζητάει το ενδεχόμενο να επεκτείνει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν. Μολονότι είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τα νέα, η Lotus Renault GP θα αρχίσει να εξετάζει τις επιλογές της και θα αξιολογήσει τον πιο κατάλληλο υποψήφιο για να οδηγήσει στις πρώτες χειμερινές δοκιμές για το 2012. Γι’ άλλη μια φορά, όλα τα μέλη της Lotus Renault GP εύχονται στον Ρόμπερτ πλήρη και ταχεία ανάρρωση, καθώς λέμε: “Szybkiego powrotu do zdrowia” – Γίνε γρήγορα καλά φίλε μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.