Μοντιζέμολο: «Θέλουμε καλύτερο τον Μάσα»

Να παρουσιαστεί καλύτερος στον τελευταίο αγώνα του εφετινού πρωταθλήματος στη Βραζιλία, περιμένει ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο από τον Φελίπε Μάσα.

Να παρουσιαστεί καλύτερος στον τελευταίο αγώνα του εφετινού πρωταθλήματος στη Βραζιλία, περιμένει ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο από τον Φελίπε Μάσα. Ο πρόεδρος της Ferrari άφησε να εννοηθεί πως δεν είναι ικανοποιημένος με την εφετινή παρουσία του Βραζιλιάνου πιλότου, όπως επίσης και από τη γενικότερη παρουσία της σκουντερία στο εφετινό πρωτάθλημα της F1.

Αρχικά, ο Μοντιζέμολο τόνισε: «Έχουμε συμβόλαιο με τον Φερνάντο μέχρι το 2016 και μπορούμε να πούμε πως είναι ο καλύτερος πιλότος του κόσμου. Ο Μάσα θα βρίσκεται μαζί μας για όλη την επόμενη σεζόν».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Φελίπε είναι μαζί μας αρκετά χρόνια ακόμη και αν δεν έχει κάνει τις εκπληκτικές σεζόν, ή ακόμη και αν δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Ας ελπίσουμε πως θα τερματίσει καλά τη σεζόν στη Βραζιλία, περιμένουμε υπέροχα πράγματα από αυτόν το 2012 και τότε θα αποφασίσουμε πως θα συνεχίσουμε. Ας πούμε πως πρέπει να αποδείξει τις ικανότητές του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.