Αλόνσο: “Είμαι καλύτερος από τους Χάμιλτον, Φερστάπεν και Φέτελ”

Ο Φερνάντο Αλόνσο επιστρέψει στις πίστες της Formula 1 ύστερα από 2 χρόνια απουσίας, μάλιστα ο οδηγός της "Αlpine" (σ.σ Renault) θεωρεί ότι είναι καλύτερος από τους Λίουις Χάμιλτον, Μαξ Φερστάπεν και Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Φερνάντο Αλόνσο επιστρέψει στις πίστες της Formula 1 ύστερα από 2 χρόνια απουσίας, μάλιστα ο οδηγός της “Αlpine” (σ.σ Renault) θεωρεί ότι είναι καλύτερος από τους Λίουις Χάμιλτον, Μαξ Φερστάπεν και Σεμπάστιαν Φέτελ.  Δηλώσεις οι οποίες θα συζητηθούν έκανε στο “BBC”, ο 39χρονος πιλότος. 

Αρχικά ο Αλόνσο αναφέρθηκε στον Φερστάπεν που αγωνίζεται με την “Red Bull Racing”, υπογραμμίζοντας ότι είναι αρκετά ταλαντούχος και βρίσκεται στην κορυφή τα τελευταία 4-5 χρόνια. «Θα πάει τέλεια, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι οδηγοί που έχουν εξαιρετική απόδοση στην κατηγορία των νεότερων πιλότων, ενώ έχουμε και τους πρωταθλητές που ήδη έχω αγωνιστεί μαζί τους, τον Λιούις, τον Σεμπάστιαν, τον Κίμι. Ο Φερστάπεν επίσης τρέχει σε κορυφαίο επίπεδο, είναι ένας από τους νεότερους και σίγουρα ανήκει στη νεότερη γενιά αλλά είναι ήδη στην κορυφή εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια. Έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό grid και αυτό θα είναι μια πρόκληση για όλους μέσα στην πίστα».

Προσθέτοντας ότι είναι ο καλύτερο: «Θα πάει τέλεια, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι οδηγοί που έχουν εξαιρετική απόδοση στην κατηγορία των νεότερων πιλότων, ενώ έχουμε και τους πρωταθλητές που ήδη έχω αγωνιστεί μαζί τους, τον Λιούις, τον Σεμπάστιαν, τον Κίμι. Ο Φερστάπεν επίσης τρέχει σε κορυφαίο επίπεδο, είναι ένας από τους νεότερους και σίγουρα ανήκει στη νεότερη γενιά αλλά είναι ήδη στην κορυφή εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια. Έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό grid και αυτό θα είναι μια πρόκληση για όλους μέσα στην πίστα, όχι, δεν είμαι αντίστοιχα καλός. Είμαι καλύτερος». 

Παράλληλα έκανε το σχόλιο του για το πρωτάθλημα που θα αρχίσει σε μερικές μέρες: «Επιστρέφω στη Formula 1 με στόχο να τα πάω καλά φυσικά και να έχω την ευκαιρία να κερδίζω αγώνες. Αλλά και για να παλέψω για το πρωτάθλημα, γιατί όχι. Καταλαβαίνουμε όμως ότι φέτος δεν θα είναι πιθανό αυτό. Οι κανονισμοί αλλάζουν λίγο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αλλά όχι σημαντικά, οπότε δεν περιμένουμε θαύματα. Από το 2022 που τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε μια από τις ομάδες που θα εκπλήξουν τους πάντες. Φέτος πρέπει να δουλέψουμε σκληρά». 

Τέλος ισχυρίστηκε ότι ήταν τυχερός σχετικά με το ατύχημα που είχε με το ποδήλατο του: «Ήμουν τυχερός τελικά που κατάφερα να αναρρώσω τόσο γρήγορα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.