Λεκλέρ: “Υπάρχουν σημάδια βελτίωσης στη Ferrari”

Ο Σαρλ Λεκλέρ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Ferrari και τόνισε πως υπάρχουν σημάδια βελτίωσης στην ιταλική ομάδα.

Ο Σαρλ Λεκλέρ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Ferrari και τόνισε πως υπάρχουν σημάδια βελτίωσης στην ιταλική ομάδα. Ο πιλότος της “σκουντερία” τόνισε πως είναι χαρούμενος για τον ρυθμό που είχε στο Grand Prix της Πορτογαλίας.

Χαρακτηριστικά, ο Λεκλέρ δήλωσε: “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος. Κυρίως λόγω του ρυθμού που είχαμε στον αγώνα. Γενικά η μέρα ήταν πολύ θετική, δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, κάτι που μας κόστισε σε χρόνο αλλά τελικά, βρήκαμε ρυθμό στη συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενος, τα πήγαμε πολύ καλά στο Πορτιμάο. Έπρεπε να κάνω υπομονή στην αρχή με τα ελαστικά που ξεκίνησα. Μπορούσαν να με προσπεράσουν σχεδόν παντού. Γύρο με το γύρο μου έδειξε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, πάντως, ενώ στο τέλος δικαιώθηκα. Ένιωσα καλά στο αυτοκίνητο. Είχα αρκετές στιγμές που πίστεψα ότι θα έχω έξοδο, αλλά τελικά έμεινα στην πίστα και η τέταρτη θέση είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς, με βάση τα δεδομένα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης