Mercedes: Το τελευταίο μονοθέσιο του Χάμιλτον (pics, video)

«Αποκαλυπτήρια» για την Mercedes -AMG, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε τη νέα W15 E-Performance για το πρωτάθλημα της Formula 1 στην τελευταία χρόνια του Λιούις Χάμιλτον.

Ύστερα από την Scuderia Ferrari, η Mercedes – AMG αποκάλυψε το μονοθέσιο της νέας χρονιάς. Η W15 E-Performance παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική πίστα του Σίλβερστον.

Τα τελευταία δύο χρόνια η γερμανική εταιρεία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, φέτος οι άνθρωποι της Mercedes άλλαξαν προσέγγιση και πιστεύουν ότι το νέο μονοθέσιο θα οδηγήσει τους Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ στην κορυφή. Ξεκάθαρος στόχος για την ομάδα η «εκθρόνιση» της Red Bull Racing και του Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος μετρά τρία σερί πρωταθλήματα με τους «ταύρους».

Σε χρωματισμούς μαύρο και ασημί η W15, ενώ υπάρχουν μπλε και κόκκινες λεπτομέρειες λόγω των χορηγικών συνεργασιών με Petronas και Ineos.

Σε σχέση με τα προηγούμενα μονοθέσια η W15 διαφέρει στην αεροτομή, στο ρύγχος, στις εισαγωγές του αέρα, αλλά και τα sidepods (σ.σ αεροδυναμική συσκευή για τη βελτίωση της ροής του αέρα μεταξύ των μπροστινών και των πίσω τροχών ενός αγωνιστικού αυτοκίνητου).

Η πρώτη «ανάσα» της W15 E-Performance:

Τα «πρώτα» δεδομένα για την απόδοση του μονοθεσίου θα «συλλεχθούν» από τους μηχανικούς το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.