Χάμιλτον: «Το μονοθέσιο δεν έστριβε»

Στα προβλήματα που εμφάνισε η W14 E-Performance στο Grand Prix της Αυστρίας στάθηκε ο οδηγός της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον.

Η Mercedes, αλλά και οι δύο οδηγοί της ομάδας Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ θέλουν να αφήσουν πίσω το αγωνιστικό τριήμερο στην Αυστρία. Η W14 E-Perfromance ήταν αρκετά αργή καθ’ όλη τη διάρκεια του Grand Prix και ο Βρετανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε στο μονοθέσιο και τελικά προκάλεσαν προβλήματα στη λειτουργία του.

«Αφαίρεσα κλίση από την εμπρός αεροτομή διότι το πίσω μέρος του μονοθεσίου ήταν πάρα πολύ κακό σε αυτή την πίστα. Το έκανα ώστε να βρω την κατάλληλη ισορροπία. Όμως υποτίμησα τον αντίκτυπο και είχα τεράστια υποστροφή. Έστριβα τελείως το τιμόνι στις τελευταίες δύο στροφές. Ειδικά στη στροφή 10 δεν έστριβα, απλώς γλιστρούσα», είπε ο Χάμιλτον.

Στη συνέχεια ο έμπειρος οδηγός ισχυρίστηκε ότι δεν περίμενε ότι η Mercedes θα ήταν τόσο αργή, ενώ στάθηκε στα προηγούμενα δύο αγωνιστικά τριήμερα σε Κανάδα και Ισπανία.

«Δεν περίμενα να είμαστε τόσο αργοί. Δεν έχω κάποια απάντηση για την κακή μας εμφάνιση. Η αίσθηση του μονοθεσίου μας ήταν η ίδια με τη περασμένη χρονιά. Αλλά μπορώ να πω πως οι προηγούμενοι δύο αγώνες ήταν πολύ καλύτεροι», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.