Ο Στρολ χάνει τις δοκιμές εν όψει της νέας σεζόν στο Μπαχρέιν

Η Aston Martin ανακοίνωσε ότι ο Λανς Στρολ θα χάσει τις δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1, οι οποίες θα διεξαχθούν το διάστημα 23-25 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν, ύστερα από ατύχημα που είχε σε προπόνηση.

Ο Καναδός οδηγός ενεπλάκη σε ένα συμβάν που χαρακτηρίζεται «μικρό» και αποκόμισε τραυματισμούς, οι οποίοι τον θέτουν εκτός των δοκιμών που θα λάβουν χώρα στην πίστα “Bahrain International Circuit“. Η ομάδα της Formula 1 προσθέτει στη σχετική ανακοίνωσή της πως αναμένει ότι ο Στρολ θα έχει μια «γρήγορη ανάρρωση» και πως θα επιστρέψει στα οδηγικά καθήκοντά του εν ευθέτω χρόνω, με την αγωνιστική ετοιμότητά του να αξιολογείται καθημερινά.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Aston Martin θα «κατεβάσει» στις δοκιμές του Μπαχρέιν έναν από τους αναπληρωματικούς οδηγούς της, τον Βέλγο Στόφελ Βάντουρν ή τον Βραζιλιάνο Φελίπε Ντρούγκοβιτς, προκειμένου να καλύψει το κενό του Στρολ ή αν θα αφήσει τον Φερνάντο Αλόνσο να «βγάλει» μόνος του το τριήμερο των δοκιμών, εν τη απουσία του 24χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι η «αυλαία» της νέας σεζόν στη Formula 1 ανοίγει με το γκραν πρι του Μπαχρέιν, το οποίο θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.