Μοντόγια: «Διαφορετικός ο Χάμιλτον φέτος, αν βρει ευκαιρία θα λάμψει»

Ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια μίλησε στο motorsport.com για τον Λιούις Χάμιλτον και την σεζόν που έρχεται.

Ο Κολομβιανός πρώην οδηγός της Formula 1 με τις Williams και McLaren, Χουάν Πάμπλο Μοντόγια στάθηκε στην σεζόν του 2023 και τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός επτάκις φορές πρωταθλητής ολοκλήρωσε την χρονιά με μία μέτρια πορεία τερματίζοντας μάλιστα στη πέμπτη θέση και πίσω από τον teammate του, Τζορτζ Ράσελ. Η Mercedes αναμένεται να παρουσίασε το νέο μονοθέσιο με ονομασία W14 στις 15 Φερβουαρίου.

O Μοντόγια ισχυρίστηκε στην ιστοσελίδα motorsport.com ότι αν το νέο μονοθέσιο στο γερμανικό στρατόπεδο είναι ανταγωνιστικό τότε ο Χάμιλτον θα έχει διαφορετική εικόνα από την περυσινή. Ο Κολομβιανός συμπλήρωσε στις δηλώσεις του πως αν ο 38χρονος έμπειρος πιλότος δει την ευκαιρία να λάμψει, θα την αρπάξει με τα δύο του χέρια.

«Ο Χάμιλτον θα κερδίσει τον Ράσελ φέτος. Πέρυσι η εικόνα ήταν αποτέλεσμα των μεγάλων προβλημάτων της Mercedes με το μονοθέσιο. Ο Λιούις είναι οδηγός που αν δει την ευκαιρία να λάμψει, θα την αρπάξει και με τα δύο χέρια. Όταν όμως είναι στην 5η θέση και δεν μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο, δεν θα τον δούμε να οδηγεί λες και η ζωή του εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θα πάρει. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση. Από την άλλη πλευρά του γκαράζ, ο Τζορτζ Ράσελ πηγαίνει συνεχώς στο όριο και θέλει να αποδείξει την αξία του σε κάθε Grand Prix. Ωστόσο, αν η Mercedes έχει ξανά ένα μονοθέσιο-νικητή θα δούμε έναν πολύ διαφορετικό Χάμιλτον», είπε ο Μοντόγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.