Χάμιλτον: «Υπήρχε φάντασμα στο μονοθέσιο»

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε σε συνέντευξη για τα προβλήματα της W13 E-Perfomance και ισχυρίστηκε ότι μετά τη Βαρκελώνη υοήρχε «φάντασμα» στο μονοθέσιο.

Δύσκολη η χρονία για την Mercedes, αλλά και τους Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ. Η εταιρεία δημιούργησε ένα μονοθέσιο στις αρχές της χρονιάς, το οποίο δεν ήταν ανταγωνιστικό, αλλά ούτε μπορούσε να συγκριθεί με εκείνα των Red Bull και Ferrari.

Σύμφωνα με τον Λιούις Χάμιλτον η W13 E-Perfomance ήταν ανταγωνιστική στη Βαρκελώνη, αλλά στα υπόλοιπα Grand Prix ήταν διαφορετικό μονοθέσιο.

«Το πρώτο μεγάλο βήμα μας ήταν στη Βαρκελώνη. Εκεί είδαμε πως το μονοθέσιο έχει πολλές δυνατότητες. Αποδείχθηκε όμως μία ψευδαίσθηση. Το μονοθέσιο ήταν πολύ γρήγορο σε εκείνη την πίστα, αλλά στις επόμενες τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν λες και ένα φάντασμα υπήρχε στο μονοθέσιο και επέστρεφε με κάθε ευκαιρία», είπε αρχικά ο επτάκις φορές πρωταθλητής και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για όλους μας ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν. Για εμένα, ήταν πολύ δύσκολη σε τομείς που δεν περίμενα, αλλά είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Ένιωσα πως βελτιώθηκα πάρα πολύ ως άνθρωπος, στην εσωτερική μου δύναμη, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.