Μάγκνουσεν: «Επέστρεψα δύο φορές, μπορεί και ο Σουμάχερ»

Στο πλευρό του Μικ Σουμάχερ, ο οποίος έμεινε χωρίς ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στη Formula 1, στάθηκε ο Κέβιν Μάγκνουσεν.

Η Haas αποφάσισε να προχωρήσει στην επιστροφή του Νίκο Χούλκενμπεργκ, αντικαθιστώντας τον Σουμάχερ, με τον Μάγκνουσεν να προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό του Γερμανού πιλότου.

«Υπάρχουν δύο πλευρές στο θέμα μας. Από τη μία χαίρομαι και είναι συναρπαστικό που ένας οδηγός σαν τον Χούλκενμπεργκ έρχεται στην ομάδα μαζί, με την εμπειρία και τις ικανότητές του. Από την άλλη, είναι λυπηρό και νιώθω άσχημα για τον Μικ, γιατί ξέρω πως νιώθει, έχω υπάρξει στη θέση αυτή και πιστεύω πως φέτος έκανε καλή δουλειά. Μου αρέσει και ως άνθρωπος και είναι λογικό να νιώθω άσχημα για εκείνον. Η Formula 1 είναι ένα απαιτητικό σπορ, αλλά είναι πιθανό να επιστρέψει κάποιος, το έχω κάνει δύο φορές. Ελπίζω να συνεχίζει να παλεύει και να επιστρέψει στο grid. Ο Σουμάχερ έχει ανθρώπους να τον στηρίζουν και δουλεύουν σκληρά για εκείνον. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να επιστρέψει. Του εύχομαι τα καλύτερα», δήλωσε ο Μάγκνουσεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.