Formula 1: Ο Μπρον πιστεύει στον Λιουίς Χάμιλτον

Ο Ρος Μπρον θεωρεί πως ο Λιουίς Χάμιλτον βοηθάει τη Mercedes με διαφορετικό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Formula 1 τόνισε πως ο Βρετανός πιλότος του θυμίζει φέτος τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος είχε κάνει κάτι ανάλογο, προκειμένου να βοηθήσει τη Mercedes να κατακτήσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Χαρακτηριστικά, ο Μπρον δήλωσε: «Μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χάμιλτον με την κατάσταση στην οποία ήταν ο Μίκαελ όταν είχε έρθει στη Mercedes. O Mίκαελ άλλαξε το ρόλο του τότε και θέλησε να δώσει λύσεις και βοήθησε να χτίσει την ομάδα που κατέκτησε 8 πρωταθλήματα κατασκευαστών. Θυσίασε τον εαυτό του για το μέλλον της ομάδας και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να μπουν οι βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες. Ο Λιούις θα επιστρέψει, είμαι πεπεισμένος. Όπως και η ομάδα του. Πιστεύω πως περίοδοι αδυναμίας που πρέπει να ξεπεράσεις σε κάνουν πιο δυνατό. Το γνωρίζω αυτό από τη δική μου εμπειρία. Χάσαμε τρία πρωταθλήματα στο τέλος στη Ferrari. Η ομάδα θα μπορούσε από την απογοήτευση να διαλυθεί, αλλά συνέβη το αντίθετο. Ήρθαμε πιο κοντά και μετατρέψαμε τις αδυναμίες μας σε προσόντα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Λιούις πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει έρθει το τέλος. Φέτος δεν έχει ένα μονοθέσιο που μπορεί να κερδίσει. Οπότε δίνει όλη του την ενέργεια στο να αλλάξει αυτήν την κατάσταση. Γι’ αυτόν το 2022 είναι ένα τεστ χαρακτήρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.