Λεκλέρ: “Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, μπορούμε να νικήσουμε”

Ο Σαρλ Λεκλέρ πανηγύρισε την pole position στο Grand Prix της Σιγκαπούρης και δήλωσε αισιόδοξος για τον αγώνα της Κυριακής.

Ο πιλότος της Ferrari αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών και εξέφρασε την πίστη του για νίκη στο αυριανό Grand Prix.

Ήταν ένας ξεχωριστός γύρος. Σε όλες τις κατατακτήριες δοκιμές στα σιρκουί πόλης κινούμαστε πραγματικά στο όριο. Πόσο μάλλον όταν το οδόστρωμα είναι ακόμα σχετικά νωπό, με σημεία που είναι ακόμα βρεγμένα άρα χάνεις το πίσω μέρος. Όμως σε γενικές γραμμές κατάφερα να κάνω έναν “καθαρό” γύρο κι αυτό απέδωσε καρπούς”, είπε αρχικά ο Μονεγάσκος.

Στη συνέχεια ο Λεκλέρ αναφέρθηκε και στις επιλογές της ομάδας του στην πορεία των κατατακτήριων:Ήταν πολύ δύσκολες κατατακτήριες. Στο Q1 και το Q2 είχαμε τα ενδιάμεσα ελαστικά και μετά στο Q3, στ’ αλήθεια δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Έβαλα σλικ μαλακής γόμας την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και το ρίσκο απέδωσε. Είχε πολλές παγίδες. Έκανα λάθος στον τελευταίο γύρο μου και φοβόμουν πως δεν θα πάρω την pole αλλά δεν μου κόστισε. Είμαι πολύ χαρούμενος”.

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής, σχολίασε: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό αποτέλεσμα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα της Παρασκευής. Χθες είχα πραγματοποιήσει πολύ μικρό αριθμό γύρων, είχαμε προβλήματα να λύσουμε αλλά ανακάμψαμε. Δεν έχουμε πολλά δεδομένα για ρυθμό αγώνα αλλά αν τα κάνουμε όλα σωστά, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να νικήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας