Καπίτο: “Η απόδοση του Λατίφι επηρεάστηκε από τον τελικό στο Άμπου Ντάμπι”

Ο επικεφαλής της Williams, Γιοστ Καπίτο αναφέρθηκε στον Νίκολας Λατίφι και τον αμφιλεγόμενο τελικό του 2021 στο Άμπου Ντάμπι.

Πρωταγωνιστής με την αρνητική έννοια ο Νίκολας Λατίφι στον τελικό του Άμπου Ντάμπι την περασμένη σεζόν. Ο Καναδός στους τελευταίους γύρους του αγώνα συγκρούστηκε στις μπαριέρες, με αποτέλεσμα να κάνει είσοδο το Αυτοκίνητο Ασφαλείας και στη συνέχεια ακολούθησε το χάος με την στέψει του Μαξ Φερστάπεν για πρώτη φορά Πρωταθλητή.

Ο επικεφαλής της Williams, Γιοστ Καπίτο σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του Λατίφι από εκείνο τον τελικό και πόσο έχει αλλάξει η εικόνα του. Ο υπεύθυνος της ομάδας θεωρεί ότι ο έμπειρος οδηγός έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από το συγκεκριμένο γεγονός.

“Έπρεπε να του δίνουμε την αυτοπεποίθηση που έπρεπε. Είπαμε πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί ήταν το τέλος της σεζόν. Δεν ήταν γύρω μας κάθε ημέρα και δεν αναμειχθήκαμε με το τι συνέβαινε. Γνωρίζαμε τι περνούσε και ότι έκλεισε τα social media του, αλλά αν είχαμε αναμειχθεί πολύ, τότε θα κάναμε την κατάσταση πολύ χειρότερη. Είναι κάτι που ο καθένας πρέπει να ξεπεράσει μόνος του. Ήξερε πως έχει τη στήριξή μας, ξέραμε πως δεν είχε κάνει κάτι λάθος. Το ατύχημα δεν έπρεπε να συμβεί, αλλά αυτά υπάρχουν στους αγώνες. Είναι πάντα μια πιθανότητα. Αν δεν θέλεις να έχεις συγκρούσεις, τότε να μείνεις σπίτι σου”, ισχυρίστηκε αρχικά ο Καπίτο στο “High Performance Podcast” και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Πιστεύω πως ήταν τρομερά δύσκολο για εκείνον και νομίζω πως όποιος δεν το έχει περάσει αυτό δεν έχει ιδέα πώς είναι να το ζεις. Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο στο να βρει φέτος την αγωνιστική του φόρμα. Είμαι σίγουρος πως η οδήγησή του επηρεάστηκε μετά το Άμπου Ντάμπι. Η δική μου οδήγηση θα είχε επηρεαστεί, είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι’ αυτό. Γι’ αυτό τον στηρίξαμε και του δώσαμε την αυτοπεποίθηση όλη τη σεζόν για να επανέλθει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.