Χάκινεν: «Δεν φταίει ο Λεκλέρ, η Red Bull τιμωρεί κάθε λάθος»

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 πιστεύει πως η Scuderia Ferrari δεν έχει περιθώρια για άλλα λάθη!

Στο νέο του blog, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 με τη McLaren, Μίκα Χάκινεν συμπάσχει με τον Λεκλέρ και ρίχνει την ευθύνη στην ιταλική ομάδα, στεκόμενος στις κακές επιλογές της.

Αναλυτικά:

«Ο Σαρλ Λεκλέρ πρέπει να αναρωτιέται τι άλλο πρέπει να κάνει για να έχει καλή τύχη. Είναι στην pole position στους τελευταίους τέσσερις αγώνες και η εμφάνισή του το Σάββατο ήταν φανταστική. Πήρε όλα όσα μπορούσε από το μονοθέσιο. Πιστεύω θα βλέπαμε μία πολύ καλή μάχη για τη νίκη, διότι ο Μαξ ήταν σίγουρο πως θα έκλεινε τη διαφορά από τον Σαρλ.

Αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τι θα συμβεί λόγω της αστοχίας του κινητήρα της Ferrari. H Ferrari ξέρει πως οι τρεις τελευταίοι αγώνες ήταν πολύ κρίσιμοι, καθώς δύο προβλήματα κινητήρα και κακή στρατηγική κόστισαν νίκες στον Σαρλ στην Ισπανία, στο Μονακό και στο Μπακού.

Το να βλέπεις τα δύο σου μονοθέσια να εγκαταλείπουν είναι ένα θέμα, αλλά το να βλέπεις τη Red Bull να κάνει το 1-2 και να διευρύνει το προβάδισμα στα δύο πρωταθλήματα είναι καταστροφή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τους λόγους εγκατάλειψης των μονοθεσίων των Haas και Alfa Romeo που έχουν επίσης κινητήρες Ferrari.

Διότι αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα. Είμαστε μόνο τρεις αγώνες πριν το μέσον της σεζόν και στη Ferrari πρέπει να λύσουν τα προβλήματά τους και να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση με τη στρατηγική. Η Red Bull θα τιμωρεί κάθε λάθος της Ferrari και αυτό το είδαμε στο Μπακού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.