Red Bull και Σέρχιο Πέρεζ μαζί μέχρι το 2024! (pics)

Ο Σέρχιο Πέρεζ και η Red Bull ανανέωσαν τη συνεργασία τους έως το 2024.

Η Σέρχιο Πέρεζ ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix του Μονακό και η Red Bull αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία τους μέχρι το 2024. Ο Μεξικάνος πιλότος έχει πλούσια εμπειρία στο πρωτάθλημα της Formula 1. Οι “ταύροι” βρήκαν στο πρόσωπο του Σέρχιο Πέρεζ τον κατάλληλο teammate για τον Μαξ Φερστάπεν.

“Την περασμένη εβδομάδα για εμένα ήταν καταπληκτική. Κέρδισα το Grand Prix Μονακό, ένα όνειρο που κάθε οδηγός θέλει να ζήσει και με την ανανέωση του συμβολαίου μου είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και νιώθω σαν στο σπίτι μου. Δουλεύουμε πολύ σκληρά μαζί με τον Μαξ εντός κι εκτός πίστας και πιέζουμε πολύ ο ένας τον άλλο. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον”, δήλωσε ο πιλότος της αυστριακής ομάδας και στη συνέχεια ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιν Χόρνερ πρόσθεσε:

“Από τη στιγμή που ο Πέρεζ ήρθε στη Red Bull Racing, έχει κάνει φανταστική δουλειά. Έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ένας πολύ ομαδικός παίκτης και φέτος έχει κάνει ακόμα ένα βήμα μειώνοντας τη διαφορά του από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν. Απόδειξη η pole position του στην Τζέντα και η φανταστική του νίκη στο Μονακό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Τσέκο θα συνεχίσει να αγωνίζεται για εμάς μέχρι το 2024. Σε συνεργασία με τον Μαξ, πιστεύουμε πως μπορούν να μας προσφέρουν τα μεγαλύτερα βραβεία στη Formula 1”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.