Μπράουν: “Ο Ρικιάρντο δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας”

Ο Ζακ Μπράουν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Ντάνιελ Ρικιάρντο στην McLaren.

Ο επικεφαλής της McLaren, Ζακ Μπράουν αναφέρθηκε στην απόδοση του Ντάνιελ Ρικιάρντο με την ομάδα. Μάλιστα ο CEO της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία του Αυστραλού πιλότου, σε αντίθεση με τον teammate του Λάντο Νόρις, ο οποίος αποδεικνύει τις αγωνιστικές του ικανότητες σε κάθε Grand Prix.

“Ο Λάντο έχει σίγουρα την υπεροχή έναντι του Ντάνιελ. Προφανώς και θα θέλαμε να είναι πιο κοντά και να είχαμε μία πολύ ωραία εσωτερική μονομαχία. Ο Ρικιάρντο απλά δεν νιώθει άνετα με το μονοθέσιό του. Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα, αλλά για εκείνον ήταν ακόμα ένα απογοητευτικό τριήμερο. Εκτός από τη Μόντσα του 2021 και κάποιους άλλους αγώνες, ο Ντάνιελ δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά ως ομάδα, να συνεχίσουμε να πιέζουμε και αυτό που πάει στραβά τώρα να διορθωθεί σύντομα”, δήλωσε στη “Sky Sports” ο επικεφαλής της McLaren και στη συνέχεια “έσταξε” μέλι για τον Λάντο Νόρις: “Όπως βλέπετε, αυτό δείχνει το πόσο καλός είναι ο Λάντο. Πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο αυτή τη στιγμή, νομίζω πως είναι και ένα κομπλιμέντο για το πόσο καλός είναι ο Λάντο με τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο”.

Θυμίζουμε ότι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο αποχώρησε από την Ισπανία, χωρίς βαθμούς αφού ολοκλήρωσε την προσπάθεια του ως 12ος το ίδιο συνέβη στο Μπαρχείν, στη Σαουδική Αραβία, στην Ίμολα και στο Μαϊάμι. Αντίθετα στην Αυστραλία τερμάτισε 6ος και βρίσκεται στην 12η θέση στη βαθμολογία οδηγών με 11 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.