Grand Prix Μονακό: Οι πιλότοι αναλύουν την επικινδυνότητα της πίστας (vid)

Το Grand Prix στο Μονακό, αναμένεται να αρχίζει την Παρασκευή (27/05) και οι πιλότοι της Formula μίλησαν στον επίσημο λογαριασμό του πρωταθλήματος για την πίστα.

Οι Άλεξ Άλμπον, Πιέρ Γκασλί, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Λάντο Νόρις και Φερνάντο Αλόνσο σχολίασαν την επικινδυνότητα της πίστα για το Grand Prix του Μονακό. Το τριήμερο της Formula 1 θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Μαΐου στον τόπο καταγωγής του Σαρλ Λεκλέρ. Στον αγώνα της Κυριακής (29/05) ο Μονεγάσκος μαζί με την Ferrari θα προσπαθήσουν να πάρουν την “σκυτάλη” στη βαθμολογία από τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing.

“Η πίστα είναι σαν να βρίσκεσαι σε κλουβί με ένα λιοντάρι αν κάνεις ένα λάθος οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές”, είπε ο Γάλλος της AlphaTauri, ενώ ο Αυστραλός οδηγός της ΜcLaren πρόσθεσε: “Ένα λάθος είναι αρκετό για να βρεθεί στον τοίχο και εκτός αγώνα”.

Θυμίζουμε ότι η πίστα του Μονακό είναι στενή και οι στροφές επικίνδυνες με την πιθανότητα της βροχής ο αγώνας ίσως να έχει ατυχήματα και οι πιλότοι πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί για να μη βάλουν σε κίνδυνο τη ζωής του.

Δείτε το βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.