Mercedes: “Δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε τα προβλήματα μας”

Σύμφωνα με τη Mercedes η γερμανική εταιρεία θα φέρει αναβαθμίσεις στη W13 e-performance, αλλά δε μπορεί να εξαφανίσει τα προβλήματα του μονοθέσιου.

Η χρονιά για την Mercedes δεν έχει την πορεία που έχει συνηθίσει η γερμανική ομάδα. Το μονοθέσιο έχει αρκετά προβλήματα κυριώς στο κομμάτι των αναπηδήσεων με τους Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον να μην μπορούν να οδηγήσουν. Η Mercedes τοποθετήθηκε για τα προβλήματα της W13 με τους ανθρώπους του συλλόγου να υπογραμμίζουην ότι θα βρουν λύσεις για τα θέμα του μονοθέσιου, ωστόσο τα προβλήματα δε θα εξαφανιστούν.

“Δεν μπορούμε να τρέξουμε το μονοθέσιο όπως είχαμε σχεδιάσει. Αναγκαζόμαστε να έχουμε αρκετά μεγάλη απόσταση από το έδαφος και λόγω αυτού έχουμε πολύ χειρότερη απόδοση. Πρέπει να βρούμε μία αεροδυναμική λύση όπου θα κάνει το πρόβλημα του porpoising που αντιμετωπίζουμε, να εξαφανιστεί.

Πρέπει να μείνουμε ρεαλιστές, πιστεύουμε πως θα κάνουμε βήματα προς τα εμπρός αλλά δεν μπορεί να υπάρξει μία μεγάλη αλλαγή που θα εξαφανίσει τα προβλήματά μας. Βλέπουμε όμως ενθαρρυντικά σημάδια. Σύντομα θα φέρουμε νέες λύσεις στο μονοθέσιό μας, μπορεί ακόμα και στο Μαϊάμι και ευελπιστούμε να δούμε πρόοδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.