Τσουνόντα: “Σέβομαι τον Χάμιλτον, έχω μάθει πολλά από εκείνον”

Ο Γιούκι Τσουνόντα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιούις Χάμιλτον, υπογραμμίζοντας ότι ο 37χρονος Βρετανός έχει βοηθήσει στην βελτίωση της οδήγησης του.

Ο Λιούις Χάμιλτον και τα επιτεύγματα του όλα αυτά τα χρόνια στη Formula 1, έχουν οδηγεί πολλούς πιλότους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να θαυμάζουν την πορεία του. Ένας από τους πολλούς θαυμαστές του είναι και ο νεαρός Γιούκι Τσουνόντα της AlphaTauri. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του 21χρονου Ιάπωνα η οδήγηση του επτά φορές πρωταθλητή έχει διδακτική μορφή για τον εκείνον.

“Θυμάμαι είχα μάχη μαζί του πάλι πέρυσι στην Τουρκία. Δεν ξέρω αν με συμπαθεί ή όχι αλλά έχω μάθει πάρα πολλά από αυτόν. Τον έβλεπα στον καθρέπτη, παρακολουθούσα τον τρόπο που προσέγγιζε τις στροφές, τις διαφορετικές γραμμές που ακολουθούσε σε σχέση με εμένα για να με προσπεράσει. Μου μαθαίνει καινούργια πράγματα. Κάθε φορά που δίνουμε μάχη, κάνω βήματα προόδου ως οδηγός χάρη σε εκείνον. Τον σέβομαι πάρα πολύ και απολαμβάνω να δίνω μάχες μαζί του. Είναι τιμή μου”, δήλωσε ο πιλότος της AlphaTauri.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!