Formula 1: Τα έβαλε με τον εαυτό του ο Σαρλ Λεκλέρ

Δυσαρεστημένος με την εμφάνισή του στο Grand Prix της Εμίλια Ρομάνα εμφανίστηκε ο Σαρλ Λεκλέρ, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari τόνισε πως η απληστία του, δεν τον άφησε να κερδίσει μια θέση στο βάθρο. Ο Λεκλέρ τερμάτισε στην έκτη θέση, όταν έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, στην προσπάθειά του να πιέσει τον Σέρχιο Πέρεθ και ενώ βρίσκονται στην τρίτη θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λεκλέρ δήλωσε: “Ό,τι κι αν συνέβη πριν από το τετ-α-κε, είναι λεπτομέρεια και είναι μέρος των αγώνων. Όμως πιστεύω ότι το τετ-α-κε δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί σήμερα. Η 3η θέση ήταν η καλύτερη που θα μπορούσα να είχα πετύχει. Δεν είχαμε την ταχύτητα για πολλά παραπάνω. Ήμουν πολύ άπληστος, και πλήρωσα το τίμημα για αυτό. Δεν ήταν ωραίο. Μέχρι στιγμής φέτος στη σεζόν δεν είχα κάνει πολλά λάθη, αλλά το σημερινό ήταν μεγάλο. Προσπάθησα να στρίψω λίγο πιο γρήγορα στις στροφές 14 και 15 για να πλησιάσω τον Τσέκο και να προσπαθήσω να τον περάσω στη στροφή 2, διότι είδα ότι αυτή ήταν μια από τις σπάνιες ευκαιρίες που θα είχα, και πίεσα πολύ”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Πλήρωσα το τίμημα και έχασα επτά επιπλέον βαθμούς σε σχέση με τους βαθμούς της τρίτης θέσης, οπότε ήταν κρίμα. Είναι επτά βαθμοί που θα είναι πολύτιμοι στο τέλος του πρωταθλήματος, αναμφίβολα, και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Ήταν μεγάλο λάθος αυτό, αλλά οι συνέπειές του θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερες. Χάσαμε μόνο επτά βαθμούς σήμερα, αλλά μπορεί να χάσουμε πολλούς περισσότερους την επόμενη φορά. Πρέπει να είμαι προσεκτικός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.