Formula 1: Η συγγνώμη του Τότο στον Χάμιλτον (vid)

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Ιταλία, ο Τότο Βολφ ζήτηση συγγνώμη από τον Λιούις Χάμιλτον για το μονοθέσιο της Mercedes που οδηγεί o επτάκις φορές Πρωταθλητής.

Άσχημα ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Λιούις Χάμιλτον την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με την FIA ένα ανθρώπινο λάθος και ο Μαξ Φερστάπεν του κόστισαν το πρωτάθλημα. Φέτος το μονοθέσιο της Mercedes έχει προβλήματα αναπηδήσεων και ταχύτητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι κατώτερο από πολλών άλλων εταιρειών όπως της Red Bull Racing και της Ferrari.

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει αρχίσει τη χρονιά με αποτελέσματα που δεν του αρέσουν ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο η ομάδα δε θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ενώ με την W13 E Performance δεν μπορεί να οδηγήσει.

Μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix στην πίστα της Ίμολα, ο επικεφαλής της γερμανικής εταιρείας Τότο Βολφ ζήτησε συγγνώμη από τον Λιούις Χάμιλτον. Μάλιστα ο επτάκις φορές Πρωταθλητής απάντησε λέγοντας ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά στο εργοστάσιο για την εξέλιξη του μονοθέσιου.

“Συγγνώμη για το αυτοκίνητο που οδήγησες σήμερα. Ξέρω ότι δεν μπορεί να οδηγηθεί και δεν είναι αυτό που αξίζουμε. Ήταν ένας πολύ κακός αγώνας. Θα το ξεπεράσουμε”, είπε ο Τότο στο Χάμιλτον, με τον Βρετανό να απαντάει: “Ναι, μην ανησυχείς Τότο. Απλά συνέχισε να δουλεύεις σκληρά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.