Φέτελ: “Ελπίζαμε ότι θα είχαμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα”

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε για το μονοθέσιο της Aston Martin, τη χρονιά που πέρασε αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας.

Η εικόνα της Aston Martin άρχισε με αξιώσεις την περασμένη χρονιά, ωστόσο η κατάσταση δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σχολίασε την εικόνα και το μονοθέσιο της Aston Martin για τη χρονιά που πέρασε. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος πιλότος ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 43 βαθμούς και στην 12η θέση. Μάλιστα η χρονιά για τον έμπειρο πιλότο δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, όμως στη συνέχεια η κατάσταση έγινε καλύτερη.

“Ναι και όχι. Πιστεύω ότι η ομάδα τα πήγε υπέροχα. Μου αρέσει να δουλεύω με την ομάδα, είναι μια μεγάλη αλλαγή σίγουρα. Όσον αφορά τα αποτελέσματα δεν ήταν εκείνα που θα θέλαμε. Όλη η ομάδα και ο εγώ, ελπίζαμε για καλύτερη εικόνα. Νομίζω ότι μας πλήγωσαν οι αλλαγές στην ομάδα το μονοθέσιο του 2020 ήταν καταπληκτικό αλλά του 2021 θα μπορούσε να ήταν καλύτερο”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μονοθέσιο που θα αποκαλυφθεί στις 10 Φερβουαρίου:

“Υπήρξαν πάνω και κάτω αλλά ελπίζω το καινούργιο μονοθέσιο του 2022 αλλά και οι αλλαγές στην ομάδα να μεγαλώνει και να γίνεται πιο δυνατή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας