Σουμάχερ: “Το μονοθέσιο της Haas έχει θετική εξέλιξη”

Με το καλύτερο τρόπο εξελίσσεται το νεό μονοθέσιο της Haas, σύμφωνα με τον Μικ Σουμάχερ.

Ο Μικ Σουμάχερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την Haas, ωστόσο η VF-21 ήταν το τελευταίο μονοθέσιο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στη Formula 1.

Μάλιστα ο νεαρός πιλότος της αμερικανικής εταιρείας αναφέρθηκε στο νέο μονοθέσιο, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι αισιόδοξος για την πορεία του στη νέα σεζόν. Παράλληλα ο γιος του θρυλικού Μίκαελ Σουμάχερ είναι χαρούμενος που θα οδηγήσει ένα μονοθέσιο αποκλειστικά φτιαγμένο στα μέτρα του.

«Από τα όσα ακούω και βλέπω, το μονοθέσιο βρίσκεται σε ένα πολύ θετικό σημείο στην εξέλιξη. Έχω πολύ μεγάλες προσδοκίες. Ελπίζω η ομάδα να καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου το 2022», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Πάντα με ενδιέφερε να δω πως λειτουργούν γενικά τα πράγματα στη Formula 1. Έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το που βρίσκεται η εξέλιξη του μονοθεσίου του 2022 και θέλω να κατανοήσω πως ακριβώς πραγματοποιούνται όλα στο εργοστάσιο. Ήταν φοβερό να δουλεύω με την ομάδα στο εργοστάσιο, να δίνω τη δική μου οπτική για το πώς θα ήθελα να είναι το νέο μονοθέσιο. Είναι η πρώτη φορά που ένα αγωνιστικό θα κατασκευαστεί για εμένα και όχι για όλους, όπως στις μικρές κατηγορίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας