Έπος Χάμιλτον στη Βραζιλία!

Το 'κανε κι αυτό! Ξεκινώντας από τη 10η θέση, ο Λιούις Χάμιλτον πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κατέκτησε το Grand Prix της Βραζιλίας, μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Φερστάπεν.

Σε έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες της φετινής σεζόν, ο “ιπτάμενος” Βρετανός πιλότος της Mercedes, παρότι βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να ξεπεράσει οποιαδήποτε αντιξοότητα και να αποδείξει για ακόμη μία φορά πως είναι ο κορυφαίος πιλότος αυτή τη στιγμή!

Ο Χάμιλτον είχε δείξει από τα προκριματικά κιόλας πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ολοκλήρωσε το σαββατοκύριακο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και ξεκίνησε από τη 10η θέση, με υπομονή και τρομερή οδήγηση κατάφερε γρήγορα να βρεθεί πίσω από τον πρωτοπόρο Φερστάπεν.

Ο Βρετανός άσκησε μεγάλη πίεση στον Φερστάπεν, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει τη θέση του, όμως στο 58ο γύρο “λύγισε”. Ο Χάμιλτον εκμεταλλευόμενος και το DRS τον προσπέρασε σαν… σταματημένο και έκτοτε δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο, φτάνοντας με σχετική άνεση στη νίκη.

Κάπως έτσι ο Βρετανός πιλότος της Mercedes μείωσε την απόσταση από την κορυφή και έστειλε μήνυμα πως θα παλέψει με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Βάλτερι Μπότας με την άλλη Mercedes, ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Σέρχιο Πέρεζ με τη δεύτερη Red Bull.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.