Πέρεθ: “Ο Μαξ είναι σταθερός και σίγουρα ο πιλότος της χρονιάς”

Ο Σέρχιο Πέρεθ αναφέρθηκε με τα καλύτερα για τον teammate του στη Red Bull Racing, Μαξ Φερστάπεν.

Σταθερός και ο καλύτερος πιλότος της χρονιάς για τον Σέρχιο Πέρεθ ο Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μεξικάνος οδηγός των “ταύρων” σχολίασε τις ικανότητες του νεαρού. Υπογράμμισε μάλιστα με δηλώσεις του ότι είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι στην ίδια ομάδα με τον Φερστάπεν γιατί “αποδίδει, ειλικρινά, σε πολύ υψηλό επίπεδο”.

“Δεν είναι εύκολο να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μαξ, διότι έχει γίνει ένα με το αυτοκίνητο. Αποδίδει, ειλικρινά, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι ο οδηγός της χρονιάς, για να πω την αλήθεια, μέχρι στιγμής. Διότι νομίζω ότι έχει κάνει τα λιγότερα λάθη από όλους.

Έχει καταφέρει να κάνει όσα πρέπει με απόδοση του πιο υψηλού επιπέδου. Και σε αυτό ακριβώς το επίπεδο με εκπλήσσει πώς καταφέρνει να αποδίδει σταθερά. Δεν νομίζω ότι έχει κάποια αδυναμία – καμία προφανή, τουλάχιστον”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Έχουμε ένα μοναδικό αυτοκίνητο, από την άποψη ότι δεν υπήρξε εύκολο. Είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο έχω οδηγήσει.

Ορισμένα αυτοκίνητα είναι πιο εύκολα να προσαρμοστείς σε αυτά, και ορισμένοι οδηγοί είναι ικανότεροι να προσαρμόζονται. Δεν είναι μυστικό, αλλά πρέπει να είσαι πολύ δυνατός πνευματικά μετά από κάθε ημέρα – και πιστεύω ότι αυτή είναι μία από τις δυνάμεις μου να παίρνω το μέγιστο από το αυτοκίνητο και από κάθε αγώνα.

Είχα μια δύσκολη διαδικασία προσαρμογής στο αυτοκίνητο, αλλά τίποτα το δραματικό. Είναι προφανώς ένα πολύ καλό σύνολο και αρκετά ανταγωνιστικό, και ο Μαξ δείχνει ότι είναι -αν όχι το καλύτερο- ένα από τα καλύτερα στην πίστα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.