Χάμιλτον: “Κρίμα για τον Μαξ, να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση”

Ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στο Grand Prix της Ρωσίας, αρκεί να εκμεταλλευτεί σωστά την ποινή του Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν τιμωρημένος μετά τη σύγκρουση με τον Λιούις Χάμιλτον στην Μόντσα. Μάλιστα οι υπεύθυνοι έκριναν τον Ολλανδό υπαίτιο και δέχθηκε ποινή τριών θέσεων.

Όμως η Red Bull άλλαξε την μονάδα ισχύος στο Σότσι και θα εκκινηθεί από την τελευταία θέση στον αγώνα της Κυριακής (26/09).

Ο Χάμιλτον σχολίασε αυτό το γεγονός και δήλωσε ότι είναι μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα της Mercedes αλλά ιδιαίτερα για εκείνον. Αν κερδίσει στη Ρωσία, ο Βρετανός πιλότος θα επιστρέψει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας. Είναι μια δύσκολη χρονιά από πλευράς αξιοπιστίας. Είναι κρίμα για τον Μαξ αυτό που του συνέβη. Πρέπει όμως να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να πάρουμε το μέγιστο. Το 1-2 θα ήταν τρομερό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ξεκινήσαμε με το δεξί το GP και πάντα προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Είχαμε καλό ρυθμό στις ελεύθερες δοκιμές. Έχουμε όμως αρκετή δουλειά να κάνουμε όσον αφορά το ρυθμό αγώνα μας», σχολίασε ο Χάμιλτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.