GP Ολλανδίας: “Πάρτυ” Φερστάπεν με καλεσμένους Χάμιλτον – Μπότας

Ο Μαξ Φερστάπεν έχει την τιμητική του στο Grand Prix της Ολλανδίας, ο πιλότος της Red Bull Racing κέρδισε την pole position από τους Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας.

Σαρωτικός ο Μαξ Φερστάπεν και στο Grand Prix της χώρας του. Ο νεαρός πιλότος της Red Bull Racing κέρδισε την pole position από τον Λιούις Χάμιλτον για μόλις 38 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Βρετανό πρωταθλητή της Mercedes και τρίτο τον Βάλτερι Μπότας.

Καλή εμφάνιση από την Πιέρ Γκασλί, ο Γάλλος οδηγός τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα της Formula 1 και την Κυριακή (5/9) θα αρχίσει από την 4η θέση.

Η Ferrari με τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σαινθ ανταποκρίθηκαν θετικά στην πίστα της Ολλανδίας στις κατατακτήριες δοκιμές, εξάλλου το ιταλικό μονοθέσιο έχει καλή απόδοση στις αργές πίστες. Έτσι ο Μονεγάσκος θα βρεθεί στην 5η θέση και ο Ισπανός στην 6η.

Ο Σερχιο Πέρεθ με το δεύτερο μονοθέσιο της Red Bull Racing θα βρεθεί 11ος και θα χρειαστεί να καλύψει το κενό, για να βρεθεί στην δεκάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Λιούις Χάμιλτον είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία με τον Μαξ Φερστάπεν να ακολουθεί. Είναι δεδομένο ότι ο Ολλανδός θέλει να κερδίσει την πρώτη θέση του πόντιουμ και να πάρει ξανά την σκυτάλη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.