GP Αζερμπαϊτζάν: Νίκη-έκπληξη ο Πέρεζ, στο πάτο η Mercedes (pics)

O Σέρχιο Πέρεζ πήρε την δεύτερη καρό σημαία της καριέρας του ενώ από την άλλη ο Χάμιλτον πιάστηκε «θύμα» των φρένων του στον προτελευταίο γύρο

Ολοκληρώθηκε ο επεισοδιακός αγώνας του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν με μεγάλο νικητή τον Σέρχιο Πέρεζ της Red Bull. Σε έναν εντυπωσιακό αγώνα με πολλά ατυχήματα, τη τριάδα συμπλήρωσαν οι Σεμπάστιαν Φέτελ, Πιέρ Γκασλί ολοκληρώνοντας ουσιαστικά ένα “τρελό” πόντιουμ χωρίς τους οδηγούς που βρίσκονται στη κορυφή της κατάταξης.

Ο αγώνας, δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για την Mercedes καθώς οι πρωταθλητές είδαν τον Χάμιλτον να τερματίζει εν τέλει στην 15η θέση και τον Βάλτερι Μπότας στην 12η. Βέβαια, ο Βρετανός στάθηκε άτυχος καθώς πριν την επανεκκίνηση που έγινε στον 49ο γύρο και ενώ ήταν 2ος, τα φρένα του “κάπνιζαν” αρκετά.

Αποτελέσματα αυτού, όπως βλέπετε και στη παρακάτω φωτογραφία ήταν να μην πιάσουν τα φρένα και να μην καταφέρει να στρέψει στη πρώτη στροφή. Εν συνεχεία, επέστρεψε στον αγώνα αλλά με μόλις δύο γύρους να απέμεναν δεν κατάφερε να κερδίσει έδαφος.

Όσο αναφορά τη Red Bull παρά τη νίκη του Πέρεζ που φυσικά αποτελεί και τη στιγμή του παιχνιδιού, ο Φερστάπεν ενώ βρισκόταν στη πρώτη θέση στον 30ο γύρο έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού και κάπως έτσι “αποχαιρέτησε” τον αγώνα άδικα.

Η κατάταξη του αγώνα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.