Μπινότο: “Θα χρειαστούμε 3-4 αγώνες για να δούμε που βρισκόμαστε”

Ο Ματία Μπινότο αναγνώρισε τη διαφορά της Ferrari με τις υπόλοιπες ομάδες της Formula 1 και προσδιόρισε το διάστημα που θα χρειαστούν προκειμένου να δουν το επίπεδο που κινούνται.

Ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας αποκάλυψε πως δεν σκοπεύουν να δουλέψουν στην εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου και τόνισε πως ήδη η προσοχή τους είναι στραμμένη στο 2022.

“Θεωρώ ότι ακόμη έχουμε διαφορά με τους ανταγωνιστές μας. Στον αγώνα φαίνεται ακόμη περισσότερο. Έχουμε ακόμη ένα μακρύ δρόμο για να φτάσουμε στο βάθρο. Αλλά θα εξαρτηθεί και ανάλογα με την κάθε πίστα. Δεν θα δουλέψουμε πολύ πάνω στην εξέλιξη αυτού του αυτοκινήτου, έχουμε ήδη εστιάσει στο 2022 σε ο,τι αφορά το σχεδιασμό και την εξέλιξη στο Μαρανέλο.

Οι οδηγοί άρχισαν να μαθαίνουν το αυτοκίνητο, εμείς μαθαίνουμε τους περιορισμούς του αυτοκινήτου και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Οπότε για τους επόμενους τρεις με τέσσερις αγώνες θα δούμε την πραγματική δυναμική μας, το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Θα περιμένουμε να περάσουν οι αγώνες για να κρίνουμε”, ανέφερε ο Ματία Μπινότο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.