Μπάτον: «Θέλω τη νίκη στην Σιγκαπούρη»

Μόνο τη νίκη θέλει στο Grand Prix της Σιγκαπούρης ο Τζέισον Μπάτον.

Μόνο τη νίκη θέλει στο Grand Prix της Σιγκαπούρης ο Τζέισον Μπάτον. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren τόνισε πως του αρέσει ο συγκεκριμένος αγώνας και πως περιμένει να παρουσιαστεί καλύτερος, συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο Μπάτον δήλωσε: «Αυτός είναι ένας αγώνας που μου αρέσει πολύ να κερδίζω και ελπίζω εκεί να μπορούμε να δείξουμε τον ίδιο ρυθμό, όπως στο Μονακό και στην Ουγγαρία, όπου ήταν δύο αγώνες που οδήγησα πολύ καλά. Είναι περίεργο που έχουμε ολοκληρώσει τη σεζόν στην Ευρώπη και ακόμη απομένουν έξι γκραν πρι. Προσωπικά μου αρέσουν αυτοί οι αγώνες που ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα, είναι ιδιαίτεροι και από την πλευρά των οδηγών, είναι μερικές από τις καλύτερες πίστες της σεζόν».

Και συμπλήρωσε: «Θα φτάσω στην Σιγκαπούρη μέσω Ιαπωνίας, έτσι θα έχω την ευκαιρία να προετοιμαστώ μερικές μέρες. Λαμβάνοντας υπόψη την τωρινή μας απόδοση είμαι αισιόδοξος, θα είναι ένας δυνατός αγώνας για μας. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από την απόδοση του μονοθεσίου μας, αλλά και από τις προσπάθειες της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.